Hotel Waddenweelde
Mudwalking Calender/ Tours Package deals Hotels Restaurants Wellness Wadden shop  
 
 

Hotel en restaurant zijn gewoon geopend

Aanbieding: Logies en ontbijt

€30,00 per persoon, per nacht

Hotel en restaurant zijn gewoon geopend

Dinerarrangement

Overnachten, ontbijten en dineren

€49,50 per persoon, per nacht

Corona maatregelen

Omdat wij veel vragen krijgen omtrent onze corona maatregelen, hebben wij een overzicht met alle aanpassingen geplaatst op onze site.

Ons restaurant is dagelijks geopend en volledig aangepast op de 1,5 meter samenleving. Bovendien zijn onze kamers onlangs gerenoveerd.

 
 
 
 

Start Pieterpad
Wij zijn startpunt Pieterpad
1e etappe, overnachten, dineren

Voor € 99,00 p.p.

 
 
 

Zeehondencrèche
Onbeperkt toegang, slapen,
dineren en onbeperkt zwemmen

  All-in voor € 64,50

 

Hotel Waddenweelde is geopend

Beste gasten,

Omdat wij veel vragen krijgen omtrent onze corona maatregelen, hebben wij een overzicht met alle aanpassingen geplaatst op onze site.

Ons restaurant is dagelijks geopend en volledig aangepast op de 1,5 meter samenleving. Bovendien zijn onze kamers onlangs gerenoveerd.

De omgeving van Pieterburen biedt enorm veel mogelijkheden voor veilig en actief vermaak. Bij aankomst krijgt u van ons prachtige wandel- en fietsroutes, waaronder de eerste etappe van het Pieterpad. Daarnaast kunnen er (elektrische) fietsen gehuurd worden om het uitgestrekte Hogeland te ontdekken.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in het weidse Pieterburen!

Volgens de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio van de gemeente het Hogeland is het toegestaan om hotels geopend te hebben. Daarnaast mogen eet- en drinkgelegenheden in hotels eveneens geopend zijn, uitsluitend voor hotelgasten. Voor ons volledig aangepaste regelement, kijkt u op hier onze website.

 


 

Wadlopen, Pieterpad en zeehonden hotel Pieterburen 

Hier bruist de Waddenzee en het vakantiegevoel. Op het uiterste puntje van Nederland, gelegen naast het Zeehondencentrum Pieterburen, vind je het gezellige hotel Waddenweelde. Het Waddenweelde hotel is het startpunt van Wadlopen Pieterburen en het Pieterpad.

Hotel Waddenweelde beschikt over 38 ruime hotelkamers, een à la carte restaurant, een bruincafé, pizzeria-grill restaurant, badhuis met zwembad en sauna, twee vakantiewoningen, grote speeltuin met skelterbaan, wadloopwinkel en een ijssalon. Kinderen springen een gat in de lucht in de speeltuin van maar liefst 2500m2 met skelterbaan en biltjart midgetgolfbaan, en als ouders kan je heerlijk genieten op ons grote zonneterras. Voor een volledige ontspanning kan je naast een duik in het zwembad nemen, genieten in de sauna, er ook voor kiezen om een lekkere massage bij te boeken.

De entree van de Zeehondencrèche is naast het Waddenweelde hotel. Je kan de zeehonden vanuit je hotelkamer horen. Kijk bij het voeren zo vaak je wilt en leer alles over deze mooie dieren, tijdens je verblijf kan je namelijk onbeperkt de zeehondencrèche bezoeken. Kaartjes voor de zeehondencrèche koop je tegen een gereduceerd tarief in de receptie van hotel Waddenweelde op Hoofdstraat 84. Bovendien komt 100% van de kaartverkoop rechtstreeks ten goede aan het Zeehondencentrum.

Hotel Waddenweelde beschikt over een à la carte restaurant met ruime terrassen, een bruincafé, een pizzeria-grill restaurant en een ijssalon. Onze menukaarten bieden een perfecte balans tussen een gevarieerde keuze en een vriendelijke prijsstelling. Gourmetten met het hele gezin behoort ook tot de mogelijkheden

Het Waddenweelde hotel is het officiële startpunt van Wadlopen Pieterburen. Er worden dagelijks wadlooptochten voor alle leeftijden georganiseerd die je in de receptie kunt boeken. Wadloopschoenen of laarzen kan je huren in onze wadloopwinkel.

Naast het wadlopen is hotel Waddenweelde het officiële beginpunt van de bekendste wandelroute van Nederland, het Pieterpad. Je kan in de receptie oorkondes, een startstempel en de eerste etappe route beschrijving krijgen. Pieterburen, beleef het eiland gevoel op het vaste land!


 

    Aanvragen  
    Date of arrival
 
    Departure date
 
    Number of adults
    Number of children
    Type of room
    Number of rooms
   
Package deals
 
  Please choose a packagedeal 
   
Extras
 
   Here you can choose extra items
 
 
Request

 
 

Informatie en/of reserveren:

Hotel Waddenweelde

Hoofdstraat 82
9968 AB Pieterburen

+31 (0)595 - 528 558 of
mail naar info@waddenweelde.nl


 
Bekijk onze bedrijfsfilm Bekijk onze Evenementen Agenda
Pieteburen Events
Graag ontvang ik de nieuwsbrief met het laatste nieuws en aanbiedingen
Verstuur


TwitterFacebook